Проекти за Мокриево и Зубово

Општина Ново Село по барање на жителите на Мокриево и Зубово изготвува проекти за реконструкција на Домовите на култура. По изготвувањето на проектната документација ќе се започне со реконструкција и истите ќе бидат ставени во функција на граѓаните на овие населени места.

маркетинг


Select
Ознаки: ,