(ФОТО) Погледнете каде се наоѓаат најдобрите сендвичи во Струмица

Во последниот период во Струмица се отворија многу ресторани и сендвичари и конкуренцијата меѓу самите нив порасна. Но,  минатат година во Струмица се отвори мини ресторан за кој за многу кратко време стекна многу клиенти и многу пофалби.  Неговото име е веќе добро познатиот „The Sandwich Bar“, на нивното мени невозможно е да не го пронајдете посакуваниот сендвич што во моментот сакате да го вкусите.

Француски, Хамбургер, Чизбургер, Чикенбургер, тостови, разновидни топли и ладни сендвичи, Ремзи Чикен, Ергбургер, Брекфастбургер, Белбургер но и новите вкусови Ремзи порк, Тортиља со свинско месо, Тортиља со пилешко месо, Цезар Бургер, Струмички Бургер.

„The Sandwich Bar“ ви го нуди големо задоволство да го порачате своето омилено јадење од вашето работно место или вашиот дом, преку телефонскиот број: 078/537-077, а доколку сакате таму да го вкусите вашето омилено јадење тогаш може да ги пронајдете веднаш спроти малиот парк кај собранието.

маркетинг


Select