ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ НАЈМНОГУ СТРУМИЧАНИ ЌЕ ПАТУВААТ ЗА НОВА ГОДИНА?

Точно време e да го направите вистинскиот избор доколку досега не сте одлучиле каде ќе ја прославите новага година. Ако сакате да избегате од досадата и монотонијата, потребно ви е место со луда забава 24/7 каде ќе оставите сè и ќе си поминете незаборавно. Доколку пак вашата замисла новогодишната ноќ да ја поминете со партнерот шетајќи по убавата Будва, Дубровник, Софија, Белград, Атина, Банско… Која варијанта да ја изберете нема да погрешите ако тоа е она што е прави среќни

Ексклузивно за порталот Струмица Денес од туристичките агенции не информираа дека струмичани новогодишната ноќ најмногу се одлучиле да ја  поминат во Будва, Котор, Дубровник. Тука не изостануваат и атрактивните места во Турција, Чешка, Бугарија,Грција. Каде и да сте убаво да си поминете, од се’ срце ви посакува тимот на Струмица Денес!


 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,