ОФИЦИЈАЛНО: ПО БАРАЊЕ НА КЛИЕНТИТЕ, ТУРИСТИЧКАТА АГЕНЦИЈА МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА ОТВОРИ СВОЈА КАНЦЕЛАРИЈА ВО СТРУМИЦА

По барање на многуте задоволни клиенти кои МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА за релативно многу кратко време ги стекна во Струмица, туристичката агенција отвори и своја канцеларија која се наоѓа на старата струмичка чаршија веднаш до БЕРБЕР И БАР – ВТОРНИК на улицата Маршал Тито бр.21. Ексклузивните ниски понуди кои тие им ги понудија на струмичани и на граѓаните ширум Македонија докажаа дека тие во моментот се единствената туристичка агенција во Струмица со најниски понуди кои се и те како претпознатливи на тој пазар. Сите оние кои се заинтересирани за понудите што следуваат, или пак имат своја желба да им биде изготвена понуда која на самите клиенти им одговара тоа може да го сторат во канцеларијата на МАЈ ТРАВЕЛ – СТРУМИЦА или да се јават на следниот телефонски број: 078998748.

-Во моментот тие се единствената туристичка агенција во Струмица која нуди еднодневни и полудневни екскурзии на многу познати туристички места (во кои, по желба се вклучени и прошетки со брод) . И тие екскурзии се по необично ниски цени! Исто така, ги имаат најефтините понуди за летување во Бугарија, без скриени трошоци и свои застапници во било кој хотел. И како тоа да не беше доволно , сега даваат и подарок екскурзија до Истанбул! Подобро би било да фрлите око на овие жешки понуди.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,