Одбојкарките на ООУ „Видое Подгорец“ го освоија првото место на државното првенство

Одбојкарките на основното општинско училиште „Видое Подгорец“ постигнаа најдобар резултат и го освоија опрвото место на државното првенство во одбојка за основните училишта во женска конкуренција. Првенството го организираше Федерацијата на училишен спорт на Македонија, а завршниот натпревар се одржа во Кавадарци.

маркетинг


Select
Ознаки: ,