Објавен терминот за емитување на годинешната Златна Бубамара!

Од тимот на Златна Бубамара на својот официјален фејсбук профил го соопштија телевизискиот термин за емитување на годинешната Златна Бубамара на популарноста.

„Почитувани љубители на чистиот воздух и подобар живот, Ве известуваме дека премиерната тв-снимка од “Златната бубамара на популарноста” ќе се емитува во недела на “Kанал 5” со почеток во 19:45 часот. Не пропуштајте.“

маркетинг


Select
Ознаки: ,