НЕЗАМЕНЛИВИОТ ЖАРЕ БЕРБЕР ВО ПЕТОК ГОСТУВА ВО ХОТЕЛ ВИЛА ПАРК!

Незаменливот, неповторливиот, единствениот ЖАРЕ БЕРБЕР во петок на 16 март гостува во Вила Парк! Повелете и заедно да уживаме во одличната забава која со сигурност ќе биде на високо ниво.

*Резервации на телефон: 071/ 305 – 635

маркетинг


Select
Ознаки: ,