Милковски: Нови избори за разјаснување на ситуацијата на политичката сцена

Нови избори кои ќе доведат до многу појасна ситуација и добивање на јасно дефинирано парламентарно мнозинство е ставот на партијата ГРОМ по прашањето за решение од затегнатата ситуација на македонската политичка сцена. Претседателот на ОО ГРОМ од Струмица, Сашо Милковски, во гостување во емисијата Фокус на Телеканал А1, зборува за ставовите на партијата во однос на моменталните случувања на македонската политичка сцена, за селективната правда на СЈО, за случаите со поранешниот градоначалник Зоран Заев за кои  доби пресуди и за други актуелни прашања од областа политика.

Целото интервју од емисијата Фокус на регионалната телевизија Телеканал А1 може да го погледнете на линкот во продолжение.

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,