МАТУРСКАТА ЕУФОРИЈА започнува во СЕЛЕКТ од петок со бендот БЕНД

Момците кои биле предгрупа на Саша Матич, Аца Лукас, Министарке, Ацо Пејович и уште многу други балкански имиња кога настапувале во Скопје, ќе бидат задолжени за петочната забава!!! БендотБенд за прв пат во Селект!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,