Летната театарска школа при Д.К.С „ДУМОН“ јавно ќе презентира две претстави

За сите љубители на театарот и театарската уметност, на 03.09.2016 (сабота) и 04.09.2016 (недела) со почеток во 19 часот во Домот на Културата „Антон Панов“ Струмица – мала сцена ЛЕТНАТА ТЕАТАРСКА ШКОЛА при Д.К.С „ДУМОН“ јавно ќе ја презентира својата работа. За таа цел младите актери подготвија две претстави: ШОУ-ОТКАЧЕНИ ТАЛЕНТИ и РОМЕО И ЈУЛИЈА.

Цена на билетот е 50 денари.

Резервации на телефон: 078 467 240 и 078 574 849

1

2

3

4

5

6

 

маркетинг


Select