(ФОТО) ЛЕБЛЕБИЏИСКАТА УЛИЦА ДОБИ СВОЕ СВЕТЛОСНО НЕБО!

Струмица овие денови е актуелна по медиумите а има и зошто! Дефинитивно општина Струмица нашиот град се потруди да биде новогодишно украсен на највисоко можно ниво и го доби потребниот празничен сјај. Тие исто така не ја заборавија и најубавата улица во Струмица, односно Леблебиџиската улица која доби свое светлосно небо. Едно големо браво!

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,