(ФОТОГАЛЕРИЈА) Колоритно есенско зајдисонце над струмичките ридови

Природата не престанува да нè маѓепсува и да мами воздишки во секое годишно време. Мирно и тивко сонцето се крие зад планините испуштајќи го последниот здив, пеејќи ја својата лебедова песна над еден град кој полека заспива. Ко стих од Мизар – на запад сè се дави в крв и облаците ја испишуваат својата приказна прегрнувајќи ја Струмица и во немоќ ѝ се предаваат на ноќта.

ec6a4164

ec6a4139

ec6a4137

ec6a4131

ec6a4128

ec6a4117

ec6a4115

ec6a4114

ec6a4112

ec6a4109

ec6a4108

ec6a4105

ec6a4162

ФОТО: Столе Ангелов

маркетинг


Select