ГТД ,,Изградба” реализираше инфраструктурни проекти во Општина Врапчиште

ГТД Изградба од Струмица продолжува со изградба на инфраструктурни проекти во повеќе општина во државата. Минатата недела компанијата успешно реализираше уште еден проект во кој инвеститор е Општина Врапчипште. Струмичката компанија  асфалтираше повеќе улици во општина Врапчиште во должина од 1230 метри. Општина Врапчиште за овој инфарструктурен проект од општинскиот буџет одвои 360 илјади евра.

Image may contain: indoor

маркетинг


Select