(ВИДЕО)Горан Алич направи химна за одбојкарскиот клуб “Наковски Волеј”

Горан Алич на својот фејсбук профил ја претстави новата химна на одбојкарскиот клуб  “Наковски Волеј” од Струмица.  Музика, текст, аранжман и изведба се дело на Алич. Слушнете ја химната на клубот

маркетинг


Select
Ознаки: , ,