Гледајте ја „Матурската Парада“ од Струмица во живо на Телеканал А1

Околу 2 илјади матуранти од Македонија точно напладне ќе учествувааат на 11-та матурска парада. Традиционалната манифестација ќе се одржи на плоштадот „Македонија“.Во исто време и на иста музика ќе се танцува и во Струга, Охрид, Струмица и во Гевгелија.Квадрил ќе играат и матурантите во стотина европски градови. Ќе испратат порака за ненасилство и толеранција. Пренос во живо од Струмичката Матурска Парада ќе врши регионалната телевизија Телеканал А1. пренос во живо ќе има и на нивната и фан страната на Струмица Денес. Следете не!

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,