ЃОРЃИ И НИКОЛА ЃОРГИЕВИ СО ПОБЕДИ ЈА ЗАПОЧНАА 2018 ГОДИНА!

Голем успешен почеток во 2018 година за Никола и Ѓорѓи Ѓоргиеви и нивните тимови во Турција и Полска!

„Многу беше важно да ја започнеме новата година со добар резултат и тоа го направивме и двајцата. Ние сме уште посреќни што остваривме победа и двајцата на Божиќ. На сите им посакуваме здравје, успех и една година полна со среќни моменти. Бог да ве благослови сите“ – напишаа тие на нивниот заеднички фејсбук профил.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,