Фризерско козметичкиот салон UNIQUE STYLE од Струмица доделува ГРАТИС ТРЕТМАН НА ЛИЦЕ И РЕЛАКС МАСАЖА!

UNIQUE STYLE – е името на еден од меѓу најдобрите фризерско-козметички салони во Струмица па и пошироко! Она што овој фризерско-козметички салон се издвојува од останатите е самиот уникатен амбиент, квалитетната услуга и прекрасната љубезност на персоналот.
Овојпат, UNIQUE STYLE реши да награди една личност со ГРАТИС ТРЕТМАН НА ЛИЦЕ И РЕЛАКС МАСАЖА за оној кој ќе го СПОДЕЛИ овој пост ЈАВНО, ќе стави ЛАЈК на фејсбук страницата на UNIQUE STYLE и во коментар под оваа објава ќе напише СПОДЕЛЕНО! Среќниот добитник ќе биде извлечен по три дена. СРЕЌНО!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,