(ФОТОГАЛЕРИЈА) УМЕТНОСТА НА КАФЕ НА СТРУМИЧАНЕЦОТ САШКО!

Младиот струмичанец Сашко Горгиев кој работи во КОНЦЕПТ КАФЕ ја има осовршено техниката за цртање на кафе. Тој кафинања во КОНЦЕПТ ги дизајнира на еден посебен и магичен начин. Да не должиме многу, во продолжение погледнете ги фотографиите:
  

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,