(ФОТОГАЛЕРИЈА) Струмичани уживаат во новогодишната бајка

Како и секоја, така и оваа година Струмица го доби својот новогодишен изглед. Синоќа фотографот на Струмица Денес ни долови дел од атмосферата меѓу струмичани присутни на прекрасно украсениот плоштад. Ладното време сепак не ги спречи струмичани да уживаат во новогодишната бајка. Освен тоа може да се забележи дека и кафичите се полни што значи народот навистина добро му годи најубавиот дел од година. Во продолжение да ги погледнете фотографиите:

ФОТО: СТОЛЕ АНГЕЛОВ

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,