(ФОТОГАЛЕРИЈА) Природата во пролет во Струмица фотографирана одблизу

Почесто на нашиот портал имаме прилика да ви ги прикажуваме природните убавини на нашиот град. Овојпат ви ја претставуваме убавата и магична пролет од друга перспектива, фотографија навистина одблизу. Се надеваме дека овој избор на фотографии ќе го привлечат вашето внимание, уживајте!

ФОТО: СТОЛЕ АНГЕЛОВ

маркетинг


Select
Ознаки: , ,