(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „АКАДЕМИКА“ e името на новиот Едукативен центар во градот!

Синоќа во Струмица се отвори новиот Едукативен центар за математика, физика, хемија,странски јазици и оделенска настава „АКАДЕМИKА“. Во добро опремените простории ќе се изучуваат јазични курсеви по англиски, италјански, шпански,германски, турски и француски јазик а за сите возрасти во групи и индивидуално секако ќе се изучува и македонскиот јазик за странци.  

Исто така во современиот Едукативен центар „АКАДЕМИKА“ е организирана и дополнителна настава за меѓународните испити CAE,CPE,FCE,IELTS, TOELF, TESTDAF, GOETHE-ZERIFIKAT (A1-C1) и секако се разбира стручните и судски преводи.

И како за крај да спомнеме дека „АКАДЕМИKА“ нуди и онлајн курсеви, а најважно од се е дека тие нудат попуст од 20% за сите видови курсеви и услуги за децата кои се од социјално загрозени семејства и деца со самохран родител.
КОНТАКТ: 078/293-017 и 078/253-642
или во просториите на Едукативниот центар „Академика“ кој е во сопственост на Марија Калева и Борче Глигоров и се наоѓа на улицата „Жртви на фашизмот“ број 14, во непосредна близина на Црвен крст.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,