(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО ГРАДОТ: БУТИК IVY ДОБИ СВОЕ ОФИЦИЈАЛНО ОТВАРАЊЕ!

Синоќа во ГТ „ГЛОБАЛ“-СТРУМИЦА на први спрат бутик IVY доби свое официјално отварање на кое присуствуваа многу гости. Во бутик IVY ќе пронајдете најквалитетна машка и женска облека која со сигурност ќе го задоволи сечиј вкус. Тимот на Струмица Денес од се’ срце им посакува многу успех. Во продолжение погледнете ги фотографиите од отварањето:

ФОТО: БЛАЖЕ МЕХАНЏИСКИ

 

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,