(ФОТОГАЛЕРИЈА) ЧЕТИРИ ГОДИНИ УСПЕШНО РАБОТЕЊЕ НА КОЗМЕТИЧКО-ФРИЗЕРСКИОТ САЛОН „ЈАСМИНА“

Успешната госпоѓа Јасмина Јанчева и нејзиниот единствен козметичко-фризерски салон во Ново Село прославија четири успешни години од своето постоење.

„Некој рекол дека среќата ја сочинуваат малите нешта! Ако тоа е така тогаш нека тие нешта го исполнат секој ден од твојот живот! Соништата можат да се остварат само ако човек е упорен во својата цел и замисла“ – изјави Јасмина за нашиот портал.

Тимот  на Струмица Денес од се’ срце го честита оваа успешно четиригодишно постоење на козметичко-фризерскиот салон „Јасмина“.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,