(ФОТОГАЛЕРИЈА) 4.225 причини за користење на ТИАНДЕ влошките!

4 225 причини за користење
на ТИАН ДЕ влошките
✔ Одвоете 3 мин. од вашето драгоцено време за оваа “СКАПОЦЕНА” информација

❤ ️Да пробаме да ја најдеме – анализираме , причината за честата појава на проблеми од интимна природа кај младите девојчиња.

❤ ️Чести се проблемите на младите девојки со појава на кандида, цинови, ХПВ вируси, дури и сериозни медицински зафати.
Се поставува прашањето која е причината кај младите девојчиња за ваквите проблеми, а истите не биле познати во минатото .

❤ ️Најпрво си претпоставувате дека како една од можните причини за тоа е промискуитетот кај младите, интимност со повеќе партнери.

❤ ️Во разговор со гинеколозите и анализите кои се прават, се претпоставува и се вели дека причината за ваквата состојба се должи на влошките кои се купуваат од маркетите (модерни, впивливи, со крилца…)

❤ ️Сите овие ,,модерни,, продукти се штетни за здравјето на една млада индивидуа.
Битен би требало да е матерјалот од кој се составени влошките кои доаѓаат во допир со нашата интимна кожа, бидејќи нашата кожа на интимните делови е многу осетлива.

❤ ️Ако направиме еден експеримент дома и – запалиме влошка купена од маркет,
таа влошка од ,, модерен бренд ,, не гори,
таа тлее. Се работи за синтетика и пластика која доаѓа во допир со слузокожата.

❤️ Се менува pH вредноста на нашите гениталии, а pH вредноста треба да е нормална = 5.5

❤ ️Синтетичката влошка ставена на гениталиите е како најлон кој ,, спурува ,, станува кисела средина и
– се развиваат бактерии, кандида,
– ослабнува имунитетот,
– се нарушува pH вредноста.
Ако не се третира кандидата и не се лекува бидејќи на почетокот и нема симптоми, подоцна зема замав и го ослабнува имунитетот, која состојба резултира со цинови, ХПВ вируси, хормонални дисбалансни состојби…

Која е МАТЕМАТИКАТА???

Прво, да констатираме дека влошките од маркетите имаат во својот состав т.н. ,,бродски лепак,, кој е ,,тешка хемија,, која доаѓа во допир со гениталиите на младата девојка.

1. Имено, ако едно младо девојче првиот циклус го добива на :
12 години (средна возраст)
2. А Мајка станува на :
25 годишна возраст. (просечна возраст)
3. Од 12-25 годишна возраст има 13 години активна употреба на синтетички влошки од маркетите
4. 13 години X 13 лунарни циклуси = 169 циклуси од првиот циклус на една девојка до моментот кога станува мајка (просек)
5. Просечно 5 влошки на ден x 5 дена за време на 1 циклус x 13 циклуси годишно = користење на вкупно 325 синтетички влошки (просек) во текот на една година
6. 13 (години) X 325 влошки годишно = 4225 влошки
(од првиот циклус до моментот на станување мајка
– просек 25 годишна возраст)
7. 4225 пати Вашата ќерка, внука, сестра, пријателка, доаѓа во допир со синтетика, со бродски лепак, со тешка хемија , а pH вредноста на гениталиите се менува

4️ 2️2️5️ ПРИЧИНИ ЗА ДА КАЖЕТЕ ,,НЕ,,
НА ВЛОШКИТЕ ОД МАРКЕТИТЕ

На многу од жените познато им е дека гинеколозите по породувањето препорачуваат мајките да користат хигиенска вата, памук, а не синтетички (модерни) влошки со крилца, впивливи, тенки… штетни по здравјето

Овие високоефикасни влошки се профилактички и многу лековити.
Помагаат во лечењето на сите уролошки и гинеколошки заболувања, ги ублажуваат менструалните болки и спречуваат појава на канцер на простата, матка и дебело црево.

Со излечени и здрави женски репродуктивни органи, полесно се стигнува до посакувана бременост и здрав пород.

❤️ ТИАН ДЕ има безброј успешни стории за излекувани лица благодарение на влошките со лековити билки.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,