ФОТО+ВИДЕО: НЕГРИЖАТА НА ГРАЃАНИТЕ ПРОДОЛЖУВА, НА РАЗЛИЧНИ ЛОКАЦИИ ВО СТРУМИЦА ДЕНЕСКА СЕ ЗАГАДУВА ВОЗДУХОТ!

И покрај тоа што инспекциските служби на општина Струмица по извршените контроли кај стопанските субјекти и домаќинствата утврдиле дека го загадуваат воздухот повеќе од дозволеното и против нив се отворени прекршочни постапи, денеска на фејсбук можат да се забележат повеќе фотографии и видеа како негрижата на одредени граѓани продолжува и драстично го загадуваат воздухот во Струмица.

„Благодарност до противпожарната служба за брзата интервенција. Жално е да ги викаме за овие појави кога можеби ќе се потребни да реагират во животозагрозувачки ситуации. За сторителите мора да има драконски казни. На оваа улица има училиште, спроти градинка, игралиште“ – стои во описот на видеото кое беше прикачено на фејсбук.

Вториот случај е во долното турско маало каде биле запалени гуми и бакр.

Благодарност до противпожарната служба за брзата интервенција. Жално е да ги викаме за овие појави кога можеби ќе се потребни да реагират во животозагрозувачки ситуации. За сторителите мора да има драконски казни.На оваа улица има училиште, спроти градинка, игралиште…

Posted by Riste Litajkov on Monday, 15 January 2018

маркетинг


Select
Ознаки: ,