(ФОТО+ВИДЕО) Најпознатите германски телевизии и весници пишуваат за струмичката гордост Кристиан Воденски!

Кристиан Воденски или „чудото од дете“ кое има потекло од Струмица не запира и продолжува да ги реди своите успеси се повеќе и повеќе. Инаку Кристиан Воденски, македонскиот млад и талентиран 11-годишен борач кој живее во Франкфурт, Германија беше номиниран за наградата „Чудо од дете“ во боречките спортови во земјата, а Воденски беше добитник на оваа награда пред две години! Овие денови низ најпознатите германски телевизии и весници е застапено името на нашиот Кристиан и се зборува и пишува за неговиот голем успех на само 11 години. Струмица и Македонија е горда на Кико, а тимот на Струмица Денес му посакува уште поголеми успеси во иднина!

Sat 1 Frühstücksfernsehen Germanskata Televizija stalno me dava. Sakam vo Armenia da se boram MMA### MMA Fight in ArmenienSat 1 Fernsehen bald kommen noch andere Berichte bei Galileo Taff usw…proud. Ich werde in Armenien meinen MMA Kampf machenBernd Stuart Markus Liedtke Kamila Porczyk Vane Christian Vodenski Fighter

Posted by Christian Vodenski on Sunday, 30 April 2017

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,