(ФОТО) УМС на ВМРО-ДПМНЕ – Струмица на кафе средба со Зоран Ставрески

15356697_1264067233648538_373016544657865724_n

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ – Струмица остварија кафе средба со г-дин Зоран Ставрески и кандидатите за пратеници од избирачката листа во изборната единица 4, Ванковер Манчев и Васил Пишев. Како што објави Пишев на неговиот фејсбук профил, младите навистина го препознале и го направиле вистинскиот избор. Во продолжение погледнете дел од атмосферата:

15400525_1264067076981887_204675341372532013_n

15326482_1264067193648542_8527603318524269969_n

15380526_1264067080315220_5312654600989176124_n

15401264_10154382271728292_2141682757_n

15435723_10154382271723292_1867068246_n

 

маркетинг


Select