(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА КАЈ „ГЛОБАЛ“ ПОМЕЃУ ТРИ АВТОМОБИЛИ– ЕДНАТА ЛЕНТА НАКРАТКО БЛОКИРАНА

Пред 40 минути кај „Глобал“ се случи сообраќајна несреќа помеѓу три автомобили во која нема повредени и направена е само материјална штета.  Едната лента беше накратко блокирана. Полицијата веднаш пристигна на местото на несреќата и изврши увид на лице место.

маркетинг


Select
Ознаки: ,