ФОТО: „Изградба Струмица“ асфалтираше локален пат во Неготино!

„ИЗГРАДБА“ – Струмица успешно реализираше уште еден значаен проект, овојпат во Неготино. Се работи за  асфалтирање на локалниот пат Горни Дисан-Вешје. Проект кој е од огромно значење за жителите од овој дел но и за сите жители од Неготино чии имоти се наоѓаат во овој регион кои добиваат олеснет пристап до истите.

маркетинг


Select
Ознаки: ,