(ФОТО) Детали за сообраќајната несреќа на патот Струмица-Радовиш

Синоќа околу 20:20 часот на патот Струмица-Радовиш помеѓу селата Јаргулица и Покрајчево  се случи тешка сообраќајна несреќа во која 4 лица се посериозно повредени а три се здобиле со помали повреди.Несреќата настанала кога едно од возилата ја изгубило контролата. Магистралниот пат А-4 беше во прекин, а сообраќајот беше пренасочен по локален пат.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,