(ФОТО) ДАНИЕЛА РАНГЕЛОВА ГО ОДБЕЛЕЖА ВОДИЦИ ВО СТРУМИЦА СО УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ!

 

По повод денешникот голем Христијански празник Богојавленије-Водици претседателката на Унија на Жени на ВМРО-ДПМНЕ Даниела Рангелова заедно со претседателката на Унија на Жени на ВМРО-ДПМНЕ Струмица и член на Извршен комитет-Ели Панова, празникот го одбележаа токму во нашиот град Струмица присуствувајќи во базент „Аквариус“ каде во осветената вода традиционално како и секоја година се фрлаше Светиот Крст.

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,