(ФОТО) Автомобилот на струмичанецот Живко Стојанов доби прво место за најдобар ентериер во цела Македонија

Автомобилот на струмичанецот Живко Стојанов доби место за најдобар ентериер на ниво на цела Македонија на автомобилското шоу Tuning Car Show кое секоја година се одржува во Прилеп по повод денот на Народното востание во градот под Марковите Кули. Натпреварот како и секоја така и оваа година беше во 4 категории:

-TUNING CARS
-OLD TIMERS CARS
-SQ – SOUND QUALITY CARS
-LUXURY CARS

Честитки за Живко!

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,