(ВИДЕО) Феноменална преработка на хитот „Lost on you“ од двајцата наши струмички таленти

Запомнете ги добро овие имиња: Столе Велков и Џејд Бинева. Вака звучат кога го изведуваат познатиот светски хит „Lost on you“. Со ваквата преработка нашите талентирани струмичани направија едно парче уметност, што претставува вистински мелем за душата. Нема да должиме многу, уживајте во феноменалната преработка:

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,