ФАБРИКАТА НА АДИЕНТ ВО ЗОНАТА НА СТРУМИЦА ДОБИ НОВ УПРАВИТЕЛ!

Американецот Марк Антони Скониецзни е назначен за управител на Друштво за производство Адиент Аутомотиве ДООЕЛ Струмица, стои во објавата на Централниот регистар. Фабриката на Адиент (ПОРАНЕШЕН ЏОНСОН КОНТРОЛС) во слободната зона во Струмица беше отворена летово, а произведува навлаки за автомобилски седишта. Вкупната инвестиција е 20 милиони евра.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,