ЕКСКЛУЗИВНО: РОМЕО БЛАНКО НА КАРНЕВАЛОТ ВО СТРУМИЦА!

Познатиот светски ДЈ Ромео Бланко на карневалската главна ноќ ќе ги забавува струмичани до раните утрински часови во Селект. Оваа информација беше потврдена и од нив на нивниот фејсбук профил. Наскоро следуваат и детални информации, она што е најважно е дека струмичани навистина ќе уживаат како никогаш досега.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,