Дочек на Стара Нова Година во незаменливиот Ресторан Тивериопол

РЕСТОРАН ТИВЕРИОПОЛ  со големо задоволство Ве кани да уживате во прославување и дочек на Стара Нова Година, со вкусна храна и пијалоци, како и топла атмосфера со групата МАЏИРОВ БЕНД. Најдобро од се е тоа што влезот е бесплатен, исто така е организирано и традиционално кршење на лебче со паричка, за среќниот добитник следува награда.  Своето место може да го резервирате директно во РЕСТОРАН ТИВЕРИОПОЛ или на телефонските броеви: 077 572 787, 071 818 653. Повелете!

 

 

маркетинг


Select