ДЕНОТ НА ВИНОТО И ВЉУБЕНИТЕ УТРЕ ЌЕ БИДЕ ОДБЕЛЕЖАН И ВО СТРУМИЦА НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД!

Утре со почеток во 13:00 часот на Градскиот плоштад „Гоце Делчев“ во Струмица, Младинскиот Совет на општина Струмица по повод денот на виното и вљубените ќе приредат еден необичен и убав настан на кој заедно со струмичани ќе го прослават овој ден. На плоштадот ќе биде поставена фото кабина каде сите они граѓани кои ќе сакаат ќе може да се фотографираат и да создаваат спомени. За забавата ќе се погрижи ДИЏЕЈ ЧИКО!

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,