Дел од вработените во општина Ново Село го посетија семејството на Стоил Донев

 

Дел од вработените во општина Ново Село го посетија семејството на Стоил Донев и му доделија пакет од најпотребните прехрамбени артикли а, исто така општина Ново Село му додели на семејството еднократна парична помош за сметките за струја.Ние како општина која мора да се грижи за своите граѓани, стартуваме со собирање на средства за семејството Доневи.Продолжуваме!

маркетинг


Select
Ознаки: ,