Дедо Мраз во ФК Беласица

Младинските категории на фудбалскиот клуб Беласица беа посетени од Дедо Мраз. На церемонијата во ресторант Космополит, сопственикот на клубот  Беласица  се погрижи младите фудбалери да добијат новогодишни пакетчиња.

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,