ЛАРА ја претстави новогодишната колекција

(Радица Лазаровска) Дизајнерка Радица Лазаровска во првиот број на магазинот ,,Есперанто” ја претстави својата празнична колекција. ,,Инспирација црпам од се можно што ме опкружува, а успева да пробуди во мене силна емоција. Ја сакам слободата во креирањето, но во границите на носливоста.” – вели Радица во интервјуто за Есперанто. Новогодишната колекција може да се најде во ...

Нена Донева

    Фризура и шминка: Ул. Васил Сурчев бр.5 Аксесоари: ТЦ „Глобал“ приземје ТЦ „Глобал“ први кат Облека: ТЦ „Глобал“ приземје

Кети Василева

    Фризура и шминка: Ул. Васил Сурчев бр.5 Аксесоари: ТЦ „Глобал“ приземје ТЦ „Глобал“ први кат Облека: ТЦ „Глобал“ приземје