(ФОТО) МАРЈАН БАЈРАКТАРОВ НА СРЕДБА СО ЖЕНИТЕ ЧЛЕНКИ НА „БОРКА”

Кандидатот за градоначалник на Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и КОАЛИЦИЈАТА – Марјан Бајрактаров денеска оствари средба со жените членки на „Борка“. Пристуните имаа прилика да се запознаат со дел  од проектите од новата програма

СТРУМИЧАНИ НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ДОСЕГАШНОТО РАБОТЕЊЕ НА ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ: МАРЈАН БАЈРАКТАРОВ ВМРО-ДПМНЕ!

ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, ОД СИТЕ ДОСЕГАШНИ СРЕДБИ СО ВАС   – И ВО ГРАДОТ, –  И ВО  НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА,  МОЖАМ ДА КОНСТАТИРАМ:  ВИЕ НЕ СТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ДОСЕГАШНОТО РАБОТЕЊЕ НА ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА.  80 ПРОЦЕНТИ ОД ВЕТУВАЊАТА НА СЕГАШНАТА ЛОКАЛНА ВЛАСТ  НЕ СЕ РЕАЛИЗИРАНИ ВО СТРУМИЦА ВЕТУВАА НОВ ПАЗАР ВО СТРУМИЦА ПЛОШТАДОТ СЕ РАСПАЃА JA НЕМА ВЕТЕНАТА ПОДЗЕМНА СООБРАЌАЈНИЦА ГИ НЕМА ...

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МАРЈАН БАЈРАКТАРОВ И АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ НА СРЕДБИ СО РИБАРИТЕ И ЖИТЕЛИТЕ НА МУРТИНО И ДОБРЕЈЦИ!

Интензивно засилен интензитет доби кампањата на ВМРО-ДПМНЕ и КОАЛИЦИЈАТА во Струмица! Кандидатот за градоначалник на Струмица Марјан Бајрактаров и претседателот и носителот на советничката листа ги посетија жителите на населените места на Муртино и Добрејци и одблиску се запознаа со нивните проблеми со кои се соочуваат. Бајрактаров и Донев им презентираа  дел од проектите од новата ...

Забава на Унијата на млади сили со ДНК во Селект

Почитувани, На наше огромно задоволство како Унија на млади сили ОК Струмица организираме голема забава во кафе бар Селект на ден 08.10.2017 година во 21:30 часот на која ќе не дружи Панчо ДНК. Отворена покана до сите оние кои сакаат да се дружат,да се забавуваат и воедно да разменат нови идеи и мислења. Да покажеме дека Унијата на млади сили е река од млад народ која непресттано тече,многубројни ...

ИРЕНА БАБАМОВА СТОЈЧЕВА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Ќе работиме на унапредување на културното живеење на граѓаните!

Почитувани сограѓани, Развојот на културата, како и сочувувањето и негувањето на културните вредности ќе бидат  важни сегменти во работењето на локалната власт предводена од  ВМРО-ДПМНЕ. Ќе работиме на унапредување на  културното живеење на граѓаните преку промовирање на културни настани и развој на активности во соработка со домашните и со меѓународните институции од областа ...

ВЕЧЕРВА ГОЛЕМ НАРОДЕН МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈАТА ВО СТРУМИЦА!

Коалицијата „За Подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ, вечерва на градскиот плоштад „Гоце Делчев“ во Струмица со почеток од 20:00 часот  ќе одржи голем народен митинг под слоганот „Нова Ера за Струмица“.

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МАРЈАН БАЈРАКТАРОВ И АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ НИЗ КОРЗОТО И СТАРАТА ЧАРШИЈА!

Како што беше најавено претходно, кампањата на кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица Марјан Бајрактаров,  од ден на ден добива се по засилен интензитет. Бајрактаров денеска заедно со претседателот и Носителот на Советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ и КОЛИЦИЈАТА-Александар Донев остварија средби одблиску со сите случајни минувачи на градското корзо и старата струмичка ...

ЃОРГЕ ЈОВОВ ВМРО-ДПМНЕ: Општината предводена од ВМРО ДПМНЕ ќе работи на збогатување на туристичката понуда!

  Почитувани сограѓани, Имајќи ја предвид големата улога што ја игра туризмот за локал­ниот економски развој, општината предводена од ВМРО ДПМНЕ и  Коалицијата за Подобра Македонија ќе работи на  збогатување на туристичката понуда и на  подигнување на стандардите за квалитет во овој сектор. Во наредниот четиригодишен период ќе ги развиваме и промовираме најразличните видови туризам ...

(ФОТО) МАРЈАН БАЈРАКТАРОВ И АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ НА СРЕДБА СО ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ!

Кандидатот за градоначалник на Струмица Марјан Бајрактаров и претседателот и Носителот на Советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ и КОАЛИЦИЈАТА-Александар Донев, денеска остварија средба со здравствените работници каде разговараа и им  беа презентирани дел од проектите од новата програма!

(ФОТОГАЛЕРИЈА) КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА СТРУМИЦА МАРЈАН БАЈРАКТАРОВ НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИТЕ

Кампањата на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица добива засилен интензитет. Нови настани се најавени во градот и населените места на кои кандидатот Марјан Бајрактаров и кандидатите за советници ќе се среќават со граѓаните . Еден од поголемите настани е големиот митинг најавен за недела. Деновиве кандидатите од Коалицијата за подобра Македонија предводени од ВМРО-ДПМНЕ посетија ...