bandr

Култура

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ВРВЕН КВАЛИТЕТ И МОДЕРЕН ДИЗАЈН, ПОВЕЛЕТЕ ВО НОВИОТ САЛОН НА ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ!

Препознатливи по врвниот квалитет, модерен дизајн, уникатноста, креативноста и добра услуга, ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ го отвори својот нов салон на улицата „Гоце Делчев“...

Култура Хроника

СВЕДОШТВО НА СТУМИЧАНЕЦ: НЕМАЛО МЕСТО ЗА НЕГО ВО АВТОБУС, А КОГА СЕ ПОЖАЛИЛ НАИШОЛ НА ПЦОВКИ И НАВРЕДИ

Во екот на интензивниот и засилен сообраќај, струмичанец се жали на несоодветен однос од автобуската компанија со која требало да патува. Имено, иако тој имал...

Култура

ВЕЧЕРВА БАНИ ПОВТОРНО ВО GOSSIP CAFE!

30•11 – Овој Петок веќе вам познатата БАНИ повторно во Gossip Cafe, која ве очекува на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера. Почеток:...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: НАЈБРЗИОТ СЕРВИС И НАЈНОВИТЕ ТРЕНДОВИ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ПРОНАЈДЕТЕ ГИ ВО „PROMOBILE“

Почитувани граѓани, Промобиле стил топло Ве поканува да го посетите ново отворениот салон во Струмица кој ви нуди широк спектар на производи како што се...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПО 30 ГОДИНИ ПОВТОРНО ГРАДСКА КАФЕАНА ВО ГРАДОТ „СТАРИОТ ЏУМБУШЛИЈА“

Во последните 30 години можевме да забележиме како Струмица од ден на ден се повеќе и повеќе се надоградува и се отвараат нови работи кои го прават нашиот град...

Култура

МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ДОБИ НОВ ВЛАДИКА – ОТЕЦ ЈАКОВ, ВИКАРЕН EПИСКОП НА СТРУМИЧКАТА ЕПАРХИЈА!

Извор: Нова Македонија Македонската православна црква – Охридска архиепископија (МПЦ-ОА) ќе добие нов владика, епископот полјански отец Јаков. Како викарен...