bandr

Култура

Култура

СВР-СТРУМИЦА И МОТО КЛУБОТ TZAR TOWE RIDERS ИМ ОДДРЖАА ПРЕДАВАЊЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ВО СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА!

Во петок на 21 септември 2018 година во СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-Струмица претставници од СВР- Струмица и членови од мото клубот Tzar Tower Riders на учениците...

Култура

ИГОР Е СЛЕПО МОМЧЕ ОД СТРУМИЦА КОЕ БАРА РАБОТА КАКО МАСЕР – ДА МУ ПОМОГНЕМЕ ДА СИ ГО ИСПОЛНИ СОНОТ!

Во порака денес ни пристигна една необична порака од едно младо момче кое силно сака неговиот сон да му се исполни. Се работи за Игор Велков кој нуди масерски...

Култура

ОТВОРЕН ДЕН ВО САЛОНОТ НА PER DORMIRE ВО СТРУМИЦА ЗАЕДНО СО ПОЗНАТИОТ ФИЗИОТЕРАПЕВТ М-Р МАРЈАН ДИМИТРИЕВ!

Отворен ден во салонот на PER DORMIRE Струмица во соработка со познатиот физиотерапевт м-р Марјан Димитриев на 27 септември2018 (четврток) – попусти до 30%...

Култура

Градоначалникот Јаневски ги предаде клучевите од реновираните домови на културата во пет населени места

Општина Струмица ја заврши реконструкцијата на домовите на културата во пет населени места, Костурино, Дабиле, Попчево, Просениково и Добрејци. Градоначалникот...