Бубе од Мокрино го прифати #DontJudgeMeChallenge

Во последно време актуелен е трендот #DontJudgeMeChallenge чија цел е да ги натера луѓето да не судат по надворешниот изглед. Оној што ќе го прифати предизвикот треба да сними видео од 10 секунди од кои во 5 ќе изгледа грдо, а во останатите 5 убаво.

Еве како Бубе го изведе тоа:

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,