Благој Миловановиќ нов в.д. директор на Струмица-гас

Благој Милановиќ од Струмица е назначен за вршител на должност-директор на Јавното претпријатие за енергетски дејности Струмица гас Струмица.

Според објавата на Централниот регистар Миловановиќ е назначен на оваа позиција на местото на Зоран Китанов, кој досега ја извршуваше функцијата директор на струмичкото јавно претпријатие.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,