АНКЕТА: ДАЛИ СТРУМИЧАНИ САКААТ ОРГАНИЗИРАН ПРЕЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД?

Во повеќето градови низ Македонија општините организираат пречек на новата година на градските плоштади со богата агенда. Во изминатите години често можат да се забележат коментари на струмичани прашувајќи зошто и во Струмица не се организира истото како и во повеќето градови. Сите оние кои сакаат да го дадат своето мислење за организиран пречек на новата година на градскиот плоштад во Струмица тоа може да го сторат веднаш под објавата во коментар.

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,