Анегдотата на струмичанецот Благој Истатов која е надалеку позната

Благој Истатов кој во минатото бранеше за Партизан од Белград, еден ден сакал да купи цигари и оди на трафика, така висок, се наведнува на тоа прозорчето и на продавачката и вика: „Једну кутију цигарете молим“. А продавачката му вика, „Које“? А Истатов и одговорил: „Благој е кој е“!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,