ВОЗБУДЛИВА ФУДБАЛСКА НОЌ НА ТУРНИРОТ ВО БОСИЛОВО: ДЕРБИ НАТПРЕВАР, РУСКИ КОМЕРЦ-ЗЛАТНО ЗРНО

Вечерва можеби една од највозбудливите ноќи од стартот на ноќниот турнир во мал фудбал Босилово 2017 година и последна вечер од групната фаза со четири екстра натпревари и 3 дербиња. Со почеток во 20:30 часот Авто Школа Даел против Авто Школа Дарко ТТ, дерби кое одлучува кој оди понатаму, 21:30 часот Авто Школа Даел против Златно Зрно, 22:30 големо дерби помеѓу Златно Зрно и Руски Комерц, и како за крај, 23:15 часот натпревар помеѓу Руски Комерц и Берлик. Да уживаме во овие прекрасни натпревари!

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,