МАЕСТРО ЏАМБО АГУШЕВ НА ИСТА СЦЕНА СО ИЗВЕДУВАЧОТ НА „ДЕСПАСИТО“

Мaестро Џамбо Агушев заедно со неговиот оркестар настапуваа пред 7-милионска публика во Полска на иста сцена заедно со изведувачот на познатата „Деспасито“, односно Луис Фонси. На истата сцена настапија и Мишел Тело и најпопуларната полска ѕвезда Мерила Родович. Џамбо на неговиот фејсбук профил напиша дека чувството да се настапи пред 7 милионска публика е неверојатно!

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,