(ФОТО) Мото трките во минатото на Струмица

Малкумина знаат дека во минатото овде во Струмица се одржувале на далеку познатите мото трки. Но за жал по распаѓањето на Југославија се распаднале и тие. Уживајте во изборот на фотографии, па можеби некој од постарите генерации ќе се пронајде на некој од моторите.

10338748_817646618268687_2941014692552588566_n

10341427_817647074935308_6393324236262276577_n

10410344_817646744935341_3795637921888072323_n

10455043_817647061601976_3638568116034312397_n

10533253_817646821602000_3792529953445805544_n

10577101_817646951601987_98635249057062382_n

34646_134388383261184_8082603_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,